Unwaste

Unwaste

A-merk leverancier van Total Cleaning Products!

Unwaste gelooft in een wereld waar afval niet bestaat en zorgt dat waardevolle grondstoffen een dagelijkse functie krijgen in verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten van Unwaste zijn gemaakt van circulaire ingredi├źnten, van natuurlijke oorsprong, vegan en geproduceerd in Nederland.

Kenmerken Unwaste-producten

  • Gemaakt met circulaire ingrediënten
  • Vegan
  • Sinaasappelolie bevat antioxidanten die huid en haar beschermen en helpt de groei van micro-organismen op de huid te beheersen
  • Verfrissende geur
  • Gemaakt in Nederland
img-title

Missie Unwaste

Unwaste gelooft in een wereld waar afval niet bestaat, een wereld waar alle door alle mensen geproduceerde reststromen een waardevolle functie hebben. Het is een Social Enterprise met impact first doelstelling, wat betekent dat het bedrijf naast economische, vooral ecologische en sociaal maatschappelijke positieve impact wil maken. Maar de gebruiker hoeft absoluut geen concessies te doen op de kwaliteit van het product. 

Advies op maat

Ben jij geïnteresseerd in de producten van Unwaste? Maak dan een afspraak voor een advies op maat! Onze expert adviseert je graag over onze hygiëne-oplossingen met Unwaste-producten!

img-title
Whatsapp