Geurbeleving

Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen te trakteren op een onverwachte glimlach door middel van geur! Zo wordt bijvoorbeeld winkelen een ware belevenis! Geur is ook een sterk instrument om merkloyaliteit te verhogen. Hierdoor besteden klanten meer tijd in jouw winkel en stijgt de aankoopbereidheid. Bekijk het grote assortiment aan geurbeleving van Total Cleaning Products.

Geurbeleving als marketingtool

Als ‘experts in hygiëne’ levert Total Cleaning Products in samenwerking met onze geur partner professionele geurbeleving. Geurbeleving kan zowel problemen oplossen als waarde toevoegen. Denk in het eerste geval aan het tegengaan van nare luchtjes door deze te neutraliseren. In het laatste geval gaat het om geurbeleving als marketingtool. Als bedrijf wil je klanten een hoge hygiënebeleving meegeven, de bezoekerstevredenheid verhogen of de merkidentiteit versterken.

img-title

Wat jouw doel ook is, wij helpen hier graag bij door middel van onze smart geursystemen, krachtige geuroliën en een handige device-app. Kortom: een compleet en professioneel geurplatform!

img-title

Smart geursysteem

Het geursysteem zet door middel van zijn geurvernevelaar geurolie om in geurnevel. Door de ‘koude verneveling’ techniek die wordt gebruikt, verspreidt de geurnevel zich gelijkmatig in de ruimte en zakt deze niet snel naar beneden. Het resultaat: een perfecte geurbeleving!

Voordelen geurbeleving

Voor iedere organisatie en geurwens leveren wij de juiste professionele geurbeleving.

  • Toepasbaar in iedere ruimte
  • Diverse standaard geuren en mogelijkheden voor maatwerk
  • Wij regelen de installatie op basis van de mogelijkheden ter plaatse
  • Device-app voor de bediening en het aanpassen van de verneveltijden en de geurintensiteit

Advies op maat

Onze expert maakt graag met jou een afspraak op locatie om op basis van jouw geurwensen een passend geurplan samen te stellen!

img-title
Whatsapp