Schoonmaakmaterialen

Ben je op zoek naar een breed assortiment aan schoonmaakmaterialen? Producten zoals werkdoeken, disposables, microvezeldoeken, emmers, moppen, borstels of andere materialen voor schoonmaakwerkzaamheden? Neem contact op met Total Cleaning Products voor een advies op maat.

Total Cleaning Products levert een compleet assortiment kwalitatieve, veilige, duurzame en ergonomische schoonmaakmaterialen voor dagelijkse, periodieke en gespecialiseerde schoonmaak. Onze expert adviseert je graag over de juiste materialen, de prijs-kwaliteitverhouding en onze merken. Voor het beste gebruik van onze producten en natuurlijk een optimaal resultaat, geven wij desgewenst ook demonstraties bij jou op locatie.

img-title
img-title

Voordelen van onze schoonmaakmaterialen

De schoonmaak verbeteren? Door te kiezen voor onze schoonmaakmaterialen ben je er zeker van dat jouw (schoonmaak)personeel altijd in staat is om efficiënt, veilig, ergonomisch en duurzaam schoon te maken. Total Cleaning Products heeft een breed assortiment aan materialen die passen bij de schoonmaakmethode die jullie gebruiken. Als je het doet, doe het dan goed! Met de producten van Total Cleaning Products wordt schoonmaken een eitje.

img-title

Schoonmaakmiddelen, materialen, werkwagens en machines

Als ‘experts in hygiëne’ adviseren wij je graag over de juiste combinatie van middelen, materialen, werkwagens en machines voor het succesvol en veilig uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Zo zijn de ruimtes altijd spik en span! Ook ons klantportal is 24/7 geopend voor onze klanten om bestellingen te plaatsen op basis van het afgesproken assortiment.

Een greep uit onze merken voor schoonmaakmaterialen

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat over onze oplossingen in schoonmaakmaterialen!

img-title
Whatsapp