Afvalbakken en -zakken

Ben je op zoek naar afvalzakken, units voor afvalscheiding, afvalbakken voor binnen en buiten of hygiëneboxen in de damestoiletten? Total Cleaning Products heeft een ruim assortiment aan afvalbakken en -zakken. Ook helpen wij je graag bij de keuze van de juiste zakken voor de juiste container in welke ruimte dan ook!

Total Cleaning Products levert afvalzakken, pedaalemmers, afvalbakken en afvalscheiding units in diverse materialen, ECO-varianten en afmetingen. Onze expert adviseert je graag om de juiste keuze te maken in ons ruime assortiment gebaseerd op jouw locatie, huidige afvalbakken en ‘afval’ wensen. Niets is vervelender dan een gescheurde of gezakte afvalzak in de container of afvalbak.

img-title

De beste dameshygiëne

Speciaal voor de damestoiletten leveren wij hygiëneboxen met afvalzakken, met daarbij als optie bijpassende hygiënezakjesdispensers met dameshygiënezakje in verschillende maten. Ook miniwandbakken met als vulling lekvrije papieren afvalzakken behoren tot ons assortiment.

img-title

Voordelen van onze afvalbakken en -zakken

Door te kiezen voor onze afvalbakken of afvalscheidingsunits met bijbehorende zakken ben je er zeker van dat het afval op de juiste manier verzameld en gescheiden wordt. Ook voorkom je irritaties bij het verzamelen van afval, zoals een gescheurde of gezakte zak. Wij zorgen namelijk voor de juiste oplossingen op maat voor in jouw branche.

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat over onze afvalbakken, dameshygiëneboxen, afvalscheidingsunits en bijbehorende afvalzakken.

img-title
Whatsapp