Keukenhygiëne

Hygiëne in de keuken staat hoog in het vaandel én is erg belangrijk voor zowel werknemers als gasten. Ben jij op zoek naar reinigingsmiddelen voor (rvs) keukenapparatuur? Of wil je de beste vaatwas- en glansmiddelen voor je professionele vaatwasser? Ook handen wassen, drogen en desinfecteren wordt vaak gedaan in de keuken. Hiervoor heeft Total Cleaning Products ook veel oplossingen. Bekijk ons brede assortiment aan middelen voor de beste keukenhygiëne.

Total Cleaning Products levert een compleet assortiment aan hygiëneproducten voor in de keuken om schoon te maken, te wassen, te reinigen en te desinfecteren. Onze expert adviseert je graag welke keukenhygiëne-oplossingen het beste bij jou passen, gebaseerd op jouw keuken, wensen en eisen.

img-title

Wij adviseren onder meer:

  • Schoonmaakmiddelen en -materialen
  • Desinfectie- en reinigingsmiddelen voor apparatuur
  • Handreiniging en desinfectie met passende dispensers
  • Hygiënepapier met houders
  • Vaatwasmiddelen en doseerunits
img-title

Voordelen van onze keukenhygiëneproducten

Door te kiezen voor keukenhygiëneproducten van Total Cleaning Products ben je er zeker van dat jouw medewerkers altijd beschikken over een hygiënische, schone en frisse keuken. Zo kunnen zij zich volledig richten op het maken van heerlijke gerechten voor de gasten.

Een greep uit onze merken voor keukenhygiëne

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat voor onze keukenhygiëne-oplossingen!

img-title
Whatsapp