Schoonmaakkarren en -werkwagens

Schoonmaken is al zwaar genoeg. Daarom bieden schoonmaakwerkwagens een uitkomst. Ben je op zoek naar werkwagens voor reiniging en/of afvalverzameling, compact formaat werkwagens, duurzame werkwagens of de Rolls Royce onder de werkwagens?

img-title

Total Cleaning Product levert een compleet assortiment schoonmaakkarren en -werkwagens van A-merken. Onze expert adviseert je graag welke werkwagen voor jou de beste is, gebaseerd op de opslagruimtes en schoonmaakwensen.

img-title

Voordelen van onze schoonmaakwerkwagens

Door te kiezen voor onze werkwagens ben je er zeker van dat jouw (schoonmaak)personeel altijd in staat is om efficiënt, veilig en ergonomisch schoon te maken. Ook het verzamelen van afval gaat volgens de meeste efficiënte werkwijze.

img-title

Schoonmaakmiddelen, materialen, werkwagens en machines

Als ‘experts in hygiëne’ adviseren wij je graag over de juiste combinatie van middelen, materialen, werkwagens en machines voor het succesvol en veilig uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Zo zijn de ruimtes altijd spik en span! Ook ons klantportal is 24/7 geopend voor onze klanten om bestellingen te plaatsen op basis van het afgesproken assortiment.

Een greep uit onze merken voor werkwagens

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat over onze schoonmaakkarren en -werkwagens!

img-title
Whatsapp