Over ons

Topmerken altijd uit voorraad leverbaar en Service met een hoofdletter S

Over ons

Topmerken altijd uit voorraad leverbaar en Service met een hoofdletter S
Total Cleaning Products groeit elk jaar en blijft volop in ontwikkeling. Wij zijn experts in hygiëne en geen traditionele schoonmaakgroothandel. Onze mensen zijn specialisten in ons vak, zeer flexibel en echte teamplayers. Dit stelt ons altijd in staat om onze klanten te helpen met deskundig advies en het geven van een optimale klantbeleving.

Experts in hygiëne

Total Cleaning Products levert een compleet assortiment hygiëne-oplossingen met producten van A-merken. Wij zijn trots op hoe wij samenwerken met klanten, namelijk: rechtstreeks óf via een van onze partners. Wat betekent de keuze voor Total Cleaning Products als leverancier? Een lange en hechte samenwerking. Gebaseerd op vertrouwen, persoonlijk contact, wederzijds respect, continuïteit én klanttevredenheid.  

Klantportal

In augustus introduceerden wij onze klantportal: ‘mijn.totalcleaningproducts.nl’. Onze klantportal is 24/7 online beschikbaar. Alle klanten hebben een eigen inlog om bestellingen te kunnen plaatsen op basis van het afgesproken assortiment en de bijbehorende condities. In 2023 breiden wij ons online platform uit naar een platform met meer mogelijkheden én gemak voor onze klanten.  

Onze mensen maken het verschil

Ons zorgvuldig samengestelde dreamteam bestaat uit enthousiaste specialisten met veel branche ervaring. Iedereen kent elkaar, dus de lijnen zijn kort. Wij zijn echt een familiebedrijf dat zowel intern als extern helder communiceert. Het bieden van excellente Service met een hoofdletter S is hierin de belangrijkste gemeenschappelijke deler. Onze mensen maken daadwerkelijk het verschil en daar zijn we trots op!

Dennis Gerritsen

Dennis Gerritsen

Chauffeur

Matthijs Arts

Matthijs Arts

Chauffeur

Paul Rep

Paul Rep

Chauffeur

Gary Bouwmeester

Gary Bouwmeester

Chauffeur

Damon Tang

Damon Tang

Logistiek

Justian Tang

Justian Tang

Logistiek

Dennis Gepken

Dennis Gepken

Hoofd magazijn

Hans Krijger

Hans Krijger

Operationeel manager

Bekijk het volledige team

Advies op maat

Uw hygiëne wensen, eisen, ideeën en doelen zijn de basis voor een goede samenwerking. Wij maken een afspraak bij u op locatie voor een deskundig persoonlijk advies op maat. Een demonstratie of test kan onderdeel uitmaken van ons advies.

img-title
Whatsapp