Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's)

Ben je op zoek naar disposable handschoenen, mondkapjes, haar- en baardnetjes, oog en gelaatsbescherming, schorten, overalls of schoenovertrekken? Total Cleaning Products heeft een ruim assortiment aan persoonlijke en gecertificeerde beschermingsmiddelen.

Veilig en schoon werken is belangrijk! Soms heb je bescherming nodig om de veiligheid te waarborgen en een andere keer is het om de hygiëne te bewaken. Total Cleaning Products levert een compleet assortiment disposable persoonlijke beschermingsmiddelen in verschillende materialen, voor bezoekers en medewerkers. Onze expert adviseert je graag om de juiste keuze te maken in ons ruime assortiment PBM’s gebaseerd op hygiëne- en desinfectie-eisen en die voldoen aan de juiste wet- en regelgeving.

img-title

Desinfectiemiddelen en -zuilen

Naast PBM’s leveren wij een volledig assortiment aan desinfectiemiddelen, -dispensers en -zuilen. Zo voorzien wij jouw medewerkers, bezoekers, patiënten, leerlingen en gasten van de juiste voorzieningen.

img-title

Voordelen van onze persoonlijke beschermingsmiddelen

Door te kiezen voor onze persoonlijke beschermingsmiddelen ben je er zeker van dat jouw medewerkers en bezoekers altijd kunnen beschikken over de juiste bescherming. Veiligheid voorop!

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat over al onze persoonlijke beschermingsmiddelen!

img-title
Whatsapp