Toilethygiëne

Het toilet is een brandhaard van bacteriën. Daarom is goede toilethygiëne zo belangrijk. Heb je toilethygiëne-automaten en dispensers voor het (her)inrichten van je toiletruimtes nodig? Wij bieden een breed assortiment aan toilethygiëne-oplossingen voor toiletruimtes.

Total Cleaning Products levert alles wat je nodig hebt voor jouw toilethygiëne. Denk aan automaten, dispensers én de daarbij behorende vullingen. Handdroging, handreiniging, luchtverfrissing, toiletpapier, toiletbrilreiniging, toiletborstels en dameshygiëne. Wij adviseren je graag welke lijn het best past bij je wensen en de uitstraling en inrichting van de toiletruimtes. Dit doen we in de juiste verhouding van prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

img-title

Ons advies bestaat uit:

  • Passende automaten, dispensers en vullingen
  • Een inventarisatie van de aantallen automaten, dispensers en vullingen
  • Een inventarisatie van de voorraad punten voor de verbruiksartikelen
img-title

Voordelen van onze toilethygiënevoorzieningen

Wil je dat jouw medewerkers, bezoekers, gasten, leerlingen en patiënten een frisse toiletervaring hebben? Kies dan voor een inrichting van jouw toiletruimtes met één van onze toilethygiënelijnen. Iedere toiletbezoeker maakt vervolgens gebruik van hygiënische, duurzame en frisse toilethygiënevoorzieningen. Deze sluiten aan op jouw wensen, de uitstraling van de toiletruimtes en de verwachtingen van de toiletbezoekers!

Uniek bruikleenconcept

Wij werken met een uniek en laagdrempelig bruikleenconcept voor de meeste automaten en dispensers. Rvs-automaten, toiletborstelgarnituren, afvalbakken en verbandzakhouders koop je bij ons. Onze expert adviseert je graag verder over de voordelen van het bruikleenconcept.

Montage

Onze monteurs monteren de automaten en dispensers vakkundig, nauwkeurig, met zorg en bovendien op tijd in de juiste ruimtes. Vervanging of herinrichting nodig? In dat geval demonteren wij eerst de bestaande automaten en dispensers voor je. Alles is mogelijk. Na de montage geven we instructies voor het (bij)vullen van de vullingen.

Een greep uit onze merken voor toilethygiëne

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat voor onze toilethygiëne-oplossingen!

img-title
Whatsapp