Service met een hoofdletter S

Heb je een advies nodig, een vraag over een bestelling of een ander probleem? Onze mensen van klantenservice, logistiek, service & montage, sales, administratie en het management staan áltijd voor je klaar.
img-title

Spoedlevering voor de ArenA

Het bieden van een excellente Service met een hoofdletter S is waar wij als bedrijf naar streven! Zo waren wij tijdens een avondconcert in de Amsterdam Arena als externe leverancier nog in staat om toiletpapier te leveren voor de ruim 50.000 bezoekers. We kregen dit in een tijdsbestek van twee uur vanaf de melding voor elkaar.  

img-title

Cruiseschip zonder toiletpapier

Door een post op LinkedIn kregen wij op een zondag een spoedverzoek van één van onze partners met de vraag om toiletpapier te leveren aan een cruiseschip dat bijna uit zou varen. Uiteraard hebben we dit geregeld en de klant op tijd voorzien van ruim twee pallets toiletpapier.  

Al onze medewerkers hebben wel eens een spoedlevering gedaan in het weekend of ’s avonds. Dit kan zijn voor klanten in de horeca, voor festivals zoals Tomorrowland en de Zwarte Cross of bij een ‘high-traffic’ locatie, zoals Westfield Mall of the Netherlands. Door altijd te helpen, versterken wij de relatie met onze klanten en partners.  

Advies op maat

Uw hygiëne wensen, eisen, ideeën en doelen zijn de basis voor een goede samenwerking. Wij maken een afspraak bij u op locatie voor een deskundig persoonlijk advies op maat. Een demonstratie of test kan onderdeel uitmaken van ons advies.

img-title
Whatsapp