Schoonmaakmachines

Schoonmaken is leuk! Ben je op zoek naar een stofzuiger, waterzuiger, steelstofzuiger, veegmachine, schrobzuig-machine, éénschijf-machine, tapijtreiniger, hogedrukreiniger of een andere machine voor schoonmaakwerkzaamheden? Total Cleaning Products heeft een ruim assortiment aan schoonmaakmachines voor diverse branches.

Total Cleaning Products levert een compleet assortiment schoonmaakmachines van A-merken voor alle toepassingen tijdens de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Onze expert adviseert je graag over welke machines passen bij jouw werkzaamheden. Natuurlijk gebaseerd op jouw locatie, gebruikstoepassingen en schoonmaakwensen. Een demonstratie van machines op locatie behoort tot de mogelijkheden in onze werkwijze.

img-title

Voordelen van onze schoonmaakmachines

Door te kiezen voor onze schoonmaakmachines ben je er zeker van dat jouw (schoonmaak)personeel altijd in staat is om efficiënt, veilig en ergonomisch schoon te maken.

img-title

Schoonmaakmiddelen, materialen, werkwagens en machines

Als ‘experts in hygiëne’ adviseren wij je graag over de juiste combinatie van middelen, materialen, werkwagens en machines voor het succesvol en veilig uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Zo zijn de ruimtes altijd spik en span! Ook ons klantportal is 24/7 geopend voor onze klanten om bestellingen te plaatsen op basis van het afgesproken assortiment.

Een greep uit onze merken voor schoonmaakmachines

Advies op maat

Onze expert maakt graag een afspraak voor een advies op maat over onze schoonmaakmachines!

img-title
Whatsapp