Entreematten

De entree is hét visitekaartje van jouw onderneming. In welke branche dan ook! Entreematten zorgen ervoor dat je vloeren schoon blijven en de entree er netjes uitziet. Total Cleaning Products biedt een ruim assortiment aan entreematten.

Als ‘experts in hygiëne’ levert Total Cleaning Products in samenwerking met onze mattenpartner een compleet assortiment buiten- en binnenmatten voor jouw entree. Ook kunnen zowel buiten- als binnenmatten geleverd worden met jouw logo van de zaak. Dit zorgt voor een professionele uitstraling.

Buitenmatten

Door de schrapende werking van de buitenmat wordt zoveel mogelijk van het grovere vuil buiten gehouden. Zeker in de wintermaanden zorgt dit ervoor dat er minder troep naar binnen komt. Buitenmatten hebben een open structuur en zijn in alle maten en vormen te leveren. En, worden aan de open zijdes uitgevoerd met oploopprofielen/randen.

img-title

Binnenmatten

Het doel van een binnenmat is om fijnere vuil en vocht in de mat op te vangen. De combinatie van schrapen en schoonlopen garanderen maximale functionaliteit. Binnenmatten zijn in alle maten en vormen te leveren op de ondervloer (met aan de open zijdes oploopprofielen/randen) of in de aanwezige matput.

img-title

Logomatten

Diverse buiten- en binnenmatten zijn als losse of vaste matten te leveren met jouw logo. De spaghettimat met een handgemaakt Graphic Inlay logo is uniek in zijn soort!

img-title

Overige matten

Naast bovengenoemde matten kunnen wij ook andere matten leveren zoals antislipmatten voor op trappen of andere plaatsen om uitglijden te voorkomen. Total Cleaning Products regelt het! Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze expert.

img-title

Voordelen entreematten

Wij adviseren je over de juiste functionaliteit van de entreematten. Dit kan ook een combinatie van buiten- en binnenmatten zijn. Het voordeel van onze matten is dat je vloeren schoner blijven en langer mee gaan. De entree is tenslotte jouw visitekaartje om direct een goede indruk te maken. Dat wil jij toch ook?

Advies op maat

Onze expert maak graag een afspraak op locatie om op basis van jouw wensen en de situatie ter plekke een advies op maat te geven over de entreematten.

img-title
Whatsapp